ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Üdvözöljük a Dorinkafashion Kft. honlapján. Termékek weboldalunkon keresztül történő vásárlásakor és / vagy bármely szolgáltatásunk igénybevétele során, Ön elfogadja jelen Általános Szerződési Feltételeket (a továbbiakban: ÁSZF).

Jelen ÁSZF a Dorinkafashion Kft. webhelyén és / vagy a webáruházában kötött szerződéses ügyletek esetén alkalmazandó. Az ÁSZF teljes szövege a www.dorinkafashion.com címen érhető el.

Ön kifejezetten elfogadja, hogy honlapunkat / webáruházunkat saját felelősségére használja.

 1. A TÁRSASÁG BEMUTATÁSA

A Dorinka márka 2021-ben alakult. Célunk, hogy időtlen, klasszikus eleganciát vigyünk a kortárs divatnyelvezetbe és a mindennapokba.

 1. CÉGADATOK

Cég neve: Dorinkafashion Kft. (a továbbiakban: „Dorinka” vagy „mi”)

Cég székhelye: 1145 Budapest, Hungária krt. 83. 3. em. / 1. a.

Cégjegyzék szám: 01-09-389-178

Adószám: 27415201-2-41

Képviselő: Kovácsné Dobor Dorina

Ügyvezető igazgató: Kovácsné Dobor Dorina

E-mail cím:

Dorinka  jogosult arra, hogy

 • bővítse a termékek és / vagy szolgáltatások körét;
 • felfüggessze bármely áru értékesítését / bármely szolgáltatás nyújtását;
 • teljesen megszüntesse bármely áru értékesítését / bármely szolgáltatás nyújtását.

Dorinka jogosult a termékeladás vagy a szolgáltatás felfüggesztésére, illetve megtagadására

 • amennyiben a termékek vagy szolgáltatások vásárlása vagy használata nem jelen ÁSZF rendelkezései szerint, azzal ellentmondásban történik, vagy
 • termékekkel / szolgáltatásokkal kapcsolatos feltételezett visszaélés esetén.
 1. HONLAPUNKON TÖRTÉNŐ VÁSÁRÁLÁS LÉPÉSEI

Első lépés: Regisztráció

Webáruházunkban regisztrációval vagy regisztráció nélkül is vásárolhat termékeket..

Amennyiben regisztrál,

 • megvásárolhatja termékeinket / szolgáltatásainkat,
 • kijelenti, hogy ismeri és elfogadja jelen ÁSZF feltételeit,
 • ismeri és elfogadja a weboldalunkon közzétett egyéb irányelveket és szabályokat,
 • hozzájárul személyes adatainak az Adatvédelmi Szabályzatban leírtak szerint történő kezeléséhez és feldolgozásához.

Regisztrációkor Dorinka automatikus e-mailt küld Önnek, melyben megerősíti a regisztrációt.

Hogyha nem kíván regisztrálni, úgy csak weboldalunkon vásárolhatja meg termékeinket, amennyiben kijelenti, hogy ismeri és elfogadja jelen ÁSZF-et, és hozzájárul személyes adatainak az Adatvédelmi Szabályzatban leírtak szerint történő kezeléséhez és feldolgozásához

A regisztráció során megadott információnak pontosnak és érvényesnek kell lennie. Ha valamelyik regisztrált adata megváltozik, kérjük, módosítsa azt profiladatai alatt, vagy értesítsen minket.

Abban az esetben, ha a regisztráció során érvénytelen vagy nem létező adatokat ad meg, a Dorinkával kötött szerződés érvényét veszti. Az alábbi esetekben Dorinka nem vállal felelősséget az okozott károkért (a lista nem kizárólagos):

 • egy másik személy adatait használva vásárol és / vagy veszi igénybe szolgáltatásainkat;
 • elfelejtette jelszavát, vagy jelszavát / felhasználónevét egy harmadik személy rendelkezésére bocsátotta, és ezen harmadik személy az Ön adatait felhasználva vásárol és / vagy veszi igénybe szolgáltatásainkat;
 • késedelmes szállítás, ha azt az Ön által megadott helytelen, hiányos adatok okozták.

Annak érdekében, hogy a vásárlás egyszerű és biztonságos legyen, Dorinka Secure Socket Layer (SSL) technológiát alkalmaz.

Második lépés: Megrendelés

A regisztráció után megkezdheti a vásárlást. Számos termékünk közül választhat, a kívánt terméket (termékeket) a bevásárlókosárba helyezheti. Különböző színek és méretek közül választhat, sok termékünk méretre készítve is elkészíttethető.

A teljes folyamat megkönnyítése érdekében Dorinka bizonyos termékinformációkat megoszt a webáruházban:

 • név és leírás,
 • méret és anyaginformáció,
 • ápolásra vonatkozó tanácsok,
 • fénykép.

Előfordulhat, hogy az adott termék és a termék fényképe között apró különbség adódik. Dorinka nem vállal felelősséget a webáruházunkban bemutatott termék képe és a termék valódi megjelenése közötti különbségekért.

Harmadik lépés: Check out / Fizetés

Miután ellenőrizte kosarát, és annak tartalma színben, mennyiségben és méretben is összhangban van elképzeléseivel, a Check out / Fizetés gombra kattintva folytathatja a vásárlási folyamatot. A gombra kattintva elkezdheti a fizetési eljárást.

Szállítási információk:

Először adja meg a szállítási információkat:

 • keresztnév és vezetéknév / cégnév
 • szállítási cím
 • telefonszám

Szállítási mód: Válassza ki a szállítási módot. A webáruházban a szállítási díj automatikusan kiszámításra kerül a szállítási cím alapján.

Számlázási cím: Opcionálisan megadhatja számlázási címét, amely eltérhet a szállítási címtől.

Fizetés: A STRIPE (Visa, MasterCard, AMEX, DISCOVER, APPLE PAY) fizetési rendszeren keresztül tud fizetni.Kétféle fizetési mód közül választhat. Megrendelésének véglegesítéséhez fizethet hitelkártyával a checkout.com segítségével, vagy használhatja PayPal-fiókját. Minden tranzakció biztonságos és titkosított. Soha nem tároljuk hitelkártya adatait.

Megrendelés ellenőrzése: Az oldal végén található „Megrendelés ellenőrzése” gombra kattintva szerkesztheti megrendelését, beleértve az ügyfél adatokat, a szállítási címet, a szállítási és a fizetési módot.

Megrendelés véglegesítése: A „Megrendelés véglegesítése” gombra kattintva a kiválasztott fizetési módon fizetheti ki a termék árát. A megrendelés véglegesítésekor a végső ár tartalmazza a vételárat, a szállítási díjat és az összes egyéb vonatkozó díjat (ha van ilyen). Ennélfogva a – választott fizetési mód használatával – fizetendő végső ár, az az ár, amely alapján megkapja a termék(ek)et.

Negyedik lépés: Rendelés visszaigazolása

 

A megrendelést követően, Dorinka késedelem nélkül, de legkésőbb a megrendelés időpontjától számított 48 órán belül küld egy megrendelés visszaigazoló e-mailt.

Amennyiben – a fenti határidőn belül – nem kapja meg a megrendelés visszaigazoló e-mailt, két lehetőség közül választhat:

 • elállhat a termék megvásárlásától, VAGY
 • kapcsolatba léphet velünk, amennyiben továbbra is meg kívánja vásárolni a terméket. A fenti lehetőségek nem alkalmazhatók az alábbi esetekben:
 • a megrendelés visszaigazolásának késedelmét a regisztráció során megadott, hamis vagy helytelen e-mail cím okozta;

e-mail fiókja nem tudja fogadni az üzeneteket, mert postaládája megtelt.

Ezekben az esetekben Ön köteles a terméket megvásárolni, még akkor is, ha a megrendelés visszaigazolását nem kapta meg határidőn belül. Természetesen továbbra is lehetősége lesz a termék visszaküldésére. További információkért lásd az ÁSZF 6. pontját. Felhívjuk figyelmét, hogy a visszaigazoló e-mail nem tekinthető a megrendelés elfogadásának. A visszaigazoló e-mail csak megerősíti, hogy Dorinka megkapta a megrendelést. A megrendelés akkor tekinthető véglegesen elfogadottnak, amikor Dorinka szállítási értesítőt küld e-mailen, ezáltal megerősítve, hogy a tételeket elküldtük.

 1. VÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓK

Webáruházunkban a vásárlási árak euróban vagy forintban vannak feltüntetve. A pénznem beállításánál kiválaszthatja a megfelelő pénznemet. Vásárlási áraink a vonatkozó magyar adószabályoknak megfelelően, tartalmazzák az ÁFA-t, de nem tartalmazzák a szállítási díjakat. A szállítási díjakat az ÁSZF 7. pontjában ellenőrizheti.

A bankszámlakivonatában szereplő terhelések „Dorinkafashion Kft.” néven jelennek meg majd.

Alkalmanként meghirdetett, különleges akcióinkról, leárazásainkról részletes tájékoztatást adunk honlapunkon.

Dorinka az alábbi fizetési formákat fogadja el:

 • STRIPE (Visa, MasterCard, AMEX, DISCOVER, APPLE PAY) betéti kártyákért nem vállalunk felelősséget a késedelmes vagy meghiúsult kézbesítésért, ha a bankkártya kibocsátója megtagadja a Dorinka-nak történő fizetés engedélyezését. A fizetendő teljes összeg tartalmazza a megrendelésen, visszaigazoló e-mailben feltüntetett összes költséget. A számlát a csomaghoz mellékelve küldjük el.
 1. SZÁLLÍTÁS

Általános információk: jelenleg az Európai Unió valamennyi országába futárcéggel szállíttatunk.

Megrendelés elutasításának joga: Dorinka fenntartja magának a jogot, hogy elutasítsa a már visszaigazolt megrendeléseket. Ilyen esetben Dorinka haladéktalanul tájékoztatja Önt és késedelem nélkül, de legkésőbb harminc (30) napon belül visszatéríti az Ön által kifizetett összeget.

Webáruház hibája: Amennyiben webáruházunkban termékekkel vagy árakkal kapcsolatos bármilyen hiba jelentkezne (például nyilvánvalóan aránytalan ár látható a webáruház oldalán), Dorinka fenntartja magának a jogot a helyesbítésre. Ebben az esetben Dorinka haladéktalanul tájékoztatja Önt a helyes adatokról (új / valós ár). Ezen adatok (új / valós ár) alapján lehetősége van újból megerősíteni megrendelését, vagy gyakorolni az elálláshoz való jogát.

Mennyiségi korlátozás: saját belátásunk szerint korlátozhatjuk vagy törölhetjük az egy személy által megvásárolni kívánt termékek mennyiségét. Abban az esetben, ha módosítunk vagy törlünk egy megrendelést, a megrendelés elkészítésekor megadott e-mail és / vagy számlázási címen / telefonszámon keresztül értesítjük Önt. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy bármely ügyfél részére vagy szállítási címre leszállítandó tételek mennyiségét korlátozzuk.

Termékek cseréje: Az eredeti rendelés kézhezvételétől számított tizennégy (10) napon belül, bármely termék indoklás nélkül visszaküldhető közvetlen cserére. A tizennégy (10) napos határidő túllépése után visszaküldött tételek nem jogosultak cserére. Csere esetén a terméket Dorinkának kell visszaküldeni. Ebben az esetben a szállítási díjat Ön fedezi, és Ön választhatja ki a kívánt csomagküldő céget is. Az Ön által kiválasztott új terméket a cserét követően a DPD kézbesíti, annak szállítási díját a Dorinka fedezi. Amennyiben az új, kicserélni kívánt termék nincsen raktáron az Ön által választott méretben és / vagy színben, akkor a visszaküldött termék ára visszatérítésre kerül. Tájékoztatásért lásd a visszaküldés esetére vonatkozó rendelkezéseket (ezen ÁSZF 6. pontja)

Hibás termékek: amennyiben hibás a termék, annak visszajuttatása érdekében vegye fel a kapcsolatot Dorinkávall. Ilyen esetben a termék felvételét Dorinka szervezi meg, a szállítási díjat a Dorinka fedezi. Ahogy Dorinka visszakapja a terméket, azt minőségellenőrzési eljárásnak veti alá, annak megállapításához, hogy a visszaküldött termék hibás-e vagy sem.

Ha a termék hibás, akkor két lehetősége van:

 • A hibás terméket újra cserélheti. Ha ezt az opciót választja, a futár átadja Önnek az új terméket, és a szállítási díjat / egyéb kapcsolódó költségeket Dorinka fedezi.
 • A 6. pont szerint élhet elállási jogával. Ebben az esetben a Dorinka a teljes vételárat (beleértve a szállítási költségeket is) visszafizeti ugyanazon fizetési módon, mint amiben az eredeti vásárlás történt. Ha a termék nem hibás, az ÁSZF 6. pontját kell alkalmazni, a szállítási költségek Önt fogják terhelni.
 1. ELÁLLÁS JOGA / VISSZAKÜLDÉS

Bejelentés határideje: Önnek joga van indoklás nélküli, az eredeti rendelés kézhezvételétől számított tizennégy (10) napon belül elállási szándékát bejelenteni („visszaküldés”). Ezen szándékát központi e-mail címünkre (.) megküldött, egyértelmű nyilatkozatban kell bejelentenie, a fenti, tizennégy (10) napos határidőn belül. Visszaküldés esetén a terméket késedelem nélkül, de legkésőbb az elállási nyilatkozatot követő tizennégy (10) napon belül kell visszaküldeni nekünk. Kérjük, mindig küldje el a nyomkövetéshez szükséges referenciaszámot, ha a megrendelt terméket visszaküldi nekünk.

Visszaküldés lépései:

 1. Ellenőrizze a termék állapotát, ami nem lehet használt, és ami eredeti címkével ellátva, eredeti csomagolásában kell, hogy legyen.
 2. Gondosan csomagolja be a terméke(ke)t.
 3. Az Ön által kiválasztott csomagküldő céggel szervezze meg a szállítást. További információ a következő weboldalon (…). Egy termék visszaküldésekor, mindig tűntesse fel megrendelésének számát a fuvarokmányokon.

Minőségellenőrzési eljárás: Miután Dorinka megkapja a visszaküldött terméket, azt minőségellenőrzési eljárásnak veti alá annak érdekében, hogy meghatározza a visszaküldött termék megfelelőségét. Csak akkor lesz jogosult visszatérítésre, ha a terméket nem használták, nem viselték és nem mosták ki. A visszaküldött terméknek tartalmaznia kell az eredeti címkéket és csomagolást. Ön felelős a termékek használatából eredő elavulásáért. Használtan vagy sérülten visszajuttatott termékeket nem tudunk elfogadni, és a visszatérítést el kell, hogy utasítsuk.

Visszatérítés: E-mailben fog értesítést kapni arról, hogy megkaptuk a visszaküldött terméket. A tizennégy (14) napos határidő lejárta után visszajuttatott termék ára nem téríthető vissza. A visszaküldött termék átvételét követő 3-5 munkanapon belül értesítjük Önt a visszatérítés jóváhagyásáról vagy annak elutasításáról. A visszaküldött termék teljes árát visszatérítjük a jóváhagyási értesítéstől számított 2 napon belül. A visszatérítés a vásárláskor használt eredeti fizetési módon történik (Stripe).

Az elállási jog kizárása: Ön a következő esetekben nem jogosult az elállási jog gyakorlására:

 • a termék kimondottan az Ön utasításai szerint lett elkészítve, VAGY
 • a termék kimondottan Önre lett szabva (méretre készült)

Visszaküldés szállítási költségei: A szállítási költségeket Önnek kell viselnie. A szállítási költségeket nem térítjük vissza, kivéve, ha hibás a termék.

Szervezetekre, vállalkozásokra vonatkozói elállási jog: Az elállási jogot nem gyakorolhatja a végső fogyasztótól eltérő jogalany, vagyis olyan vállalkozás, szervezet, amely saját szakmájának, foglalkozásának, üzleti tevékenységének keretein belül jár el.

 1. SZÁLLÍTÁS

Jelenleg az EU és az Egyesül Királyság országaiba szállítunk. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, amennyiben az EU-n kívülről szeretne rendelni.

Szállítási díjak és szállítási idő:

Ország/Szállítási díj/Szállítási idő/Szállítási mód                    

Magyarország/1800 Ft/7-10 munkanap/Házhozszállítás/Általában gyorsabb a kiszállítás

Európai Unió és Egyesült Királyság/7-10 munkanap/Házhozszállítás

Díjak:

 • Románia:  7890 Ft
 • Németország: 11 590 Ft
 • Ausztria: 7890 Ft
 • Olaszország: 11 990 Ft
 • Szlovákia: 3290 Ft
 • Lengyelország: 11 590 Ft
 • Svájc: 11 590 Ft
 • Franciaország: 11 990 Ft
 • Nagy-Britannia: 11 990 Ft
 • Horvátország: 7890 Ft

 

A feltüntetett szállítási idők, a megrendelések Dorinka által történt visszaigazolásának napjától értendők. Bizonyos esetekben a szállítási idő hosszabb lehet, mint a fent említett szállítási idők. Ilyenkor Dorinka tájékoztatja Önt a késedelem várható mértékéről. Nem vállalunk azonban felelősséget, ha a szállítási idő hosszabb, mint a fentiekben jelzett.

Kézbesítési meghatalmazott, postafiók: A Dorinka-tól vásárolt összes terméket futárszolgálattal kézbesítjük, azok esetenként (EU-n kívüli szállítás) vámkezelési eljárás alá vonhatóak. Dorinka nem vállalja a vám és a vámkezelési díjak megfizetését. Postafiók címre nem szállítunk.

 1. FELELŐSSÉGI ZÁRADÉK

Anyaghibákkal kapcsolatos jótállás (kellékszavatosság): hibás teljesítés esetén (gyártási hibából fakadó termékhiba) jogosult

 1. a) javítás vagy csere igénylésére, kivéve, ha a kérés teljesítése nem lehetséges (például a termék nem javítható, vagy ugyanazon termék nem áll rendelkezésre), vagy ha az Dorinka számára aránytalanul magas többletköltséget okozna.
 2. b) arányos árcsökkentés igénylésére vagy a hiba Dorinka költségén, Ön vagy valaki más által történő javítására, vagy a szerződés megszüntetésére, amennyiben Dorinka nem javította vagy cserélte ki a terméket, vagy nem tudott a javításra / cserére vonatkozó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelni.

Jogosult a választható igényének módosítására, de a módosítás miatt keletkezett költségeket Önnek kell viselnie, kivéve, ha azokat mi okoztuk.

A hibáról haladéktalanul, de legkésőbb a felfedezés időpontjától számított két (2) hónapon belül tájékoztatnia kell bennünket.

A kézbesítéstől számított első hat (6) hónapon belül tájékoztatnia kell minket a hibáról, és igazolnia kell, hogy a terméket mi szállítottuk. Ezen hat (6) hónapos határidőn belül nincs egyéb feltétele annak, hogy kellékszavatossággal kapcsolatos igényét bejelentse.

A fenti hat (6) hónapos határidő lejárta után azonban bizonyítania kell, hogy az Ön által felfedezett hiba már a szállítás időpontjában létezett.

A kézbesítést követő két (2) év elteltével Ön nem jogosult semmilyen, anyaghibákkal kapcsolatos igény benyújtására.

Termékgarancia (termékszavatosság): Amennyiben Ön magánfogyasztó, joga van termékszavatossággal kapcsolatos igényét a Dorinka-val szemben érvényesíteni.

Ha egy termék hibás, akkor csak a közül választhat, hogy azt megjavíttassa, vagy kicseréltesse velünk. A hibáról haladéktalanul, de legkésőbb felfedezésének időpontjától számított két (2) hónapon belül tájékoztatnia kell minket. Ha hibás a termék, akkor annak hibáját Önnek kell bizonyítania. A termék akkor hibás, ha nem felel meg a termék forgalomba hozatalakor érvényes minőségi követelményeknek, vagy ha nem rendelkezik az általunk megadott leírásban feltüntetett jellemzőkkel.

Önnek joga van igényét a kézbesítést követő két (2) éven belül benyújtani felénk.

Felhívjuk a figyelmét azonban arra, hogy a magyar jog szerint Önnek választania kell a termékszavatosság és a kellékszavatoság között. Ön nem jogosult Dorinka-val szembeni igényét mindkét záradék alapján benyújtani.

Üzleti fogyasztók: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fenti, 8. pontban foglalt rendelkezések csak magánfogyasztókra vonatkoznak. Magánfogyasztó az a magánszemély, aki nem szakmája vagy üzleti tevékenysége körében jár el. Az üzleti tevékenység érdekkörében történő vásárlásra a Magyar Polgári Törvénykönyv egyéb rendelkezéseit kell alkalmazni.

Felelősségi nyilatkozat: Kérjük, vegye figyelembe, hogy Dorinka nem felelős

 • a természetes elhasználódásból eredő károkért,
 • hibás / gondatlan használatból eredő károkért,
 • rendellenes fogyasztás vagy visszaélés okozta károkért,
 • bármely, a termék leírásnak nem megfelelő kezelés okozta károkért.

 

 1. SZELLEMI TULAJDONJOGOK

A Dorinka termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos bármilyen terv, ötlet, alkotás, szoftver, technológia, eljárás, folyamat, műszaki anyag, dokumentáció (a továbbiakban szellemi tulajdonok) bármely formája szerzői jogi védelem alatt áll, és ezek mindegyike vagy akár csak azok része, Dorinka kizárólagos tulajdonát képezi. Bármely termékünk megvásárlásával vagy szolgáltatásaink használatával Ön nem nyer jogosultságot a termékekhez vagy szolgáltatásokhoz kapcsolódó védjegy, márkanév vagy logó használatához.

Dorinka fenntart magának minden, termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos tartalomhoz köthető jogot, beleértve, de nem kizárólagosan a honlap és a webáruház tartalmakat is. Semmilyen, a honlapon elérhető információ vagy anyag nem módosítható, nem dolgozható fel, nem tehető közzé és semmiféle kereskedelmi céllal nem használható fel Dorinka kifejezett írásbeli hozzájárulása nélkül.

 1. ADATVÉDELEM

Az adatvédelmet illetően kérjük, tekintse meg adatvédelmi irányelveinket: https://dorinkafashion.com/adatkezelesi tajekoztato/

NAIH regisztrációs szám:

 1. MŰSZAKI KÖVETELMÉNYEK

Honlapunkat a WordPress készítette és üzemelteti, webáruházunk a WooCommerce által kínált webshop-motoron alapul. (Https://woocommerce.com).

Tárhelyszolgáltató: Websupport Magyarország Kft.

Regisztrált székhely: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22. V. em.

E-mail cím:

Honlapunk és / vagy webshopunk használatához szükséges hardver- és szoftver igény.

Hardverkövetelmények:

Szoftverkövetelmények

Kérjük, hogy megfelelő víruskereső és vírusölő szoftvereket használjon.

Az internethez való csatlakozás miatt, nem garantálhatjuk, a honlap folyamatos, megszakítások és hibák nélküli működését. Technikai és szervezeti biztonsági intézkedéseket vezettünk be a honlapunkon lévő áruk és szolgáltatások, az adatok integritásának és az elektronikus kommunikációnak a védelmében, az adatok jogosulatlan használata vagy az azokhoz való hozzáférés megakadályozása érdekében, valamint weboldalunk felhasználóira vonatkozó adatok és bizalmas / nem bizalmas információk terjesztésének, megsemmisülésének, elvesztésének, továbbá az ilyen adatokhoz és információkhoz való jogosulatlan vagy jogellenes hozzáférés elkerülésének érdekében.

 1. EGYÉB INFORMÁCIÓK

 Panaszkezelés: Doinka törekszik bármely panaszának tárgyalásos, vagy egyéb békés módon történő barátságos rendezésére. Panaszát stúdiónkban szóban, vagy címünkre megküldve, írásban tudja bejelenteni. Szóbeli bejelentését Dorinka azonnal megvizsgálja, és szükség esetén orvosolja. Ha nem elégedett az eredménnyel, vagy nincsen lehetőség azonnali megoldásra, jegyzőkönyvet kell készíteni. Dorinka minden írásbeli panaszra írásban válaszol a kézhezvételtől számított harminc (30) napon belül. Abban az esetben, ha Dorinka nem fogadja el panaszát, azt meg kell, hogy indokolja. Az Ön panaszával kapcsolatos jegyzőkönyvet Dorinka három (3) évig őrzi meg. Az ügyfélszolgálat elérhetősége, ahová panaszával fordulhat, a következő:

Dorinka Fashion Kft.

Cím: 1143 Budapest, Hungária krt. 83., Magyarország

Telefonszám: + 36 30 820 9360

E-mail cím:

Panaszát a Magyar Fogyasztóvédelmi Hatósághoz is benyújthatja:

Budapest Főváros Kormányhivatala, V. Kerületi Hivatal, Fogyasztóvédelmi Főosztály

Cím: 1051. Budapest, Sas u.19. III. em., Magyarország

Telefonszám: +36 1 450-2598

Általános Rendelkezések: Ez az ÁSZF 2018. decemberétől alkalmazandó, és a visszavonásig érvényes. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy az ÁSZF bármely részét honlapunkon közzétett frissítésekkel és változtatásokkal, saját belátásunk szerint frissítsük, módosítsuk vagy kicseréljük. Az Ön felelőssége, hogy rendszeresen ellenőrizze honlapunkon a változásokat. Kérjük, mindig figyelmesen olvassa el az aktuális ÁSZF-et. Ha nem ért egyet az aktuális ÁSZF-el, akkor kérjük, hagyja abba weboldalunk és / vagy webáruházunk használatát. Ha használja weboldalunkat és / vagy webáruházunkat, akkor azt az ÁSZF elfogadásának kell tekinteni. A megrendelés leadása után bevezetett változtatások nincsenek hatással a megrendelésre, kivéve, ha törvény írja elő nekünk e változtatásokat. Ez az ÁSZF nem került nyomtatásra, csak elektronikus formában létezik, és nem tekinthető írásos szerződésnek. Ezen ÁSZF irányadó joga a magyar jog. Ha van olyan magatartási kódex, amely szabályozza Dorinka üzleti magatartását, akkor az szerepel az ÁSZF-ben. Ennélfogva jelen ÁSZF-ben nem szereplő bármely más magatartási kódex nem alkalmazható.

Felelősségvállalási nyilatkozat: Kizárólag ebben az ÁSZF-ben szerepel minden olyan felelősség, amit Dorinka az áruk és szolgáltatások tekintetében felvállal. Dorinka nem vállal felelősséget az ÁSZF hatálya alá nem tartozó árukért és szolgáltatásokért.

Elválaszthatósági Záradék: Ha az ÁSZF bármely rendelkezése érvénytelenné, jogellenessé vagy végrehajthatatlanná válik, az ÁSZF egyéb rendelkezései továbbra is érvényben maradnak.

Jogosultságokról való lemondás: Amennyiben Dorinka nem gyakorolja jelen ÁSZF-ből, egyéb szabályokból vagy jogi rendelkezésekből származó jogait, akkor az nem tekinthető e jogokról történő lemondásnak. Bármely lemondó nyilatkozatot írásban kell megtenni.

Jótállási nyilatkozat: A Dorinka a törvény által megengedett mértékben kizár minden garanciális formát. A Dorinka által, garanciákon alapuló követelésekkel kapcsolatos kötelezettségvállalásokért, beleértve az ezen ÁSZF szerinti hallgatólagos garanciákat is, kifizetett maximális összeg, az az összeg, amelyet a szolgáltatásokért fizetett. Dorinka semmilyen esetben nem felelős az ésszerűen előre nem látható veszteségekért és károkért.

Vis major: Dorinka nem vállal felelősséget azokért a késedelmekért, melyek külső, általa nem befolyásolható okok miatt álltak elő, és amelyeket a visszaigazoló e-mail kiadásakor nem lehetett előre látni, illetve azokért a késedelmekért, melyeket ésszerű kiigazításokkal vagy változtatásokkal nem lehetett volna megelőzni vagy elkerülni.

A magyar Polgári Törvénykönyv alkalmazása: A jelen ÁSZF, vagy a Felek közötti egyedi szerződések által nem szabályozott kérdésekben a magyar Polgári Törvénykönyv 2013. évi V. törvénye irányadó.

Örömmel adunk Önnek termékeinkkel, szolgáltatásainkkal, webáruházunk működésével, valamint termékeink megrendelésével és szállításával kapcsolatban további információkat. Kérjük, lépjen bármikor kapcsolatba velünk.